Місто Одеса

Головна | Реєстрація | Вхід
Суббота, 20.Апр.2024, 14:05
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Темы » Одесса » Заместитель Эдуарда Гурвица опроверг обвинения в срыве...
Заместитель Эдуарда Гурвица опроверг обвинения в срыве...
adminДата: Суббота, 18.Окт.2008, 19:28 | Сообщение # 1
Администратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 26
Репутация: 2
Статус: Offline
Заместитель Эдуарда Гурвица опроверг обвинения в срыве мэрией плана подготовки к ЕВРО 2012.

На проведеному 26 грудня у власному кабінеті експрес-брифінгу відповідальний за підготовку до проведення в Одесі матчів «ЄВРО 2012» заступник міського голови Михайло Кучук спростував поширене електронними засобами масової інформації повідомлення про «причетність міської влади до продажу стадіону «СКА».

Михайло Кучук особливо підкреслив, що саме мер Одеси Едуард Гурвіц протягом року проводив переговори про передачу зазначеного стадіону до комунальної власності міста. «З цього приводу рішення приймали і виконавчий комітет, і сесія міської ради. Йшлося про необхідність передачі стадіону «СКА» без зміни цільового призначення до комунальної власності. Неодноразово на цю тему проводились переговори з Президентом, Кабінетом Міністрів і особисто Міністром оборони України. Саме мерія готова була передати сім‘ям військовослужбовців Одеського гарнізону 50 квартир як компенсацію за стадіон…».
Тим часом, ще 31 серпня 2007 року рішенням господарського суду Одеської області було ухвалено рішення про визнання права власності на більшість споруд стадіону «СКА» за приватним підприємством «ГРІН КОІН». Суд посилався на наявність інвестиційної угоди з Міністерством оборони України. При цьому, жодного посадовця міськвиконкому, в тому числі працівників юридичного управління, про це судове засідання проінформовано не було, і рішення було ухвалено без їх присутності. Натомість, представник Міністерства оборони визнав позовні вимоги без жодного зауваження, після чого стадіон «СКА» перейшов до приватної власності. «У відповідь на це вже подано позови до суду з боку Одеської міської ради. Проінформовано особисто Президента України і Міністерство оборони», - повідомив Михайло Кучук.

Він висловив сподівання, що найближчим часом «буде зроблено необхідні кроки для повернення споруд стадіону до власності Міністерства оборони України, а далі і до комунальної власності міста».
Михайло Кучук підкреслив, що внаслідок останніх подій навколо стадіону «СКА» під загрозою зриву опинилася і реконструкція стадіону «ЧМП» на якому планувалось провести футбольні матчі в рамках "ЄВРО 2012". «Як посадовець, відповідальний в Одеському міськвиконкому за проведення Чемпіонату світу ЄВРО 2012, заявляю, що ми зробили все можливе для підготовки до проведення цього заходу. Саме мер міста Едуард Гурвіц був ініціатором ідеї проведення матчів ЄВРО 2012 в Одесі. У муніципалітеті було створено відповідний департамент. Заяви про небажання міського керівництва проводити ЄВРО 2012 є неправдивими».

Заступник Одеського міського голови повідомив журналістам, що свій внесок до розв’язання навяних проблем мали внести і керівники футбольного клубу «Чорноморець». «Такі важелі впливу на Верховну Раду і Кабінет Міністрів у них були. Але керівники футбольного клубу, незважаючи на неодноразово оголошені наміри, дотепер не приступили до запланованого проектування реконструкції колишнього стадіону «ЧМП».

За матеріалами Ігоря Столярова


 
ОдесситДата: Суббота, 18.Окт.2008, 21:15 | Сообщение # 2
Группа: Гости





На сегодняшний день известно, что наш микрорайон "Лузановка" хотят стереть с лица земли!!! В данном районне проживают около 10000 тысяч человек. Ход действий нашей власти понятен, первое на что они положили глаз это огромный кусок земли парка и прибрежной территории, а второе, это то что им не выгодно чтобы данным парком и морем пользовались простые люди а непосредственно жители лузановки, да еще и совсем бесплатно, поэтому в гениральный план внесли реконструкцию "Лузановки". Я считаю что мы все должны отстоять свои права и интересы, тем более пока закон еще на нашей стороне, поэтому мы не должны молчать, мы должны действовать!!!!!! Ведь парком им. Котовского пользуються не только жители Лузановки но и все жители Поселка Котовского, я уже не говорю о пляже!!!! Хочу еще заметить что в 2007 году была проведена инвентаризация парка "им. Котовского" по результатам которой установлено, что на территории парка произростает 5041деревьев и 1027 кустов. Нам же приятно когда мы можем выйти погулять в парк или летом спокойно отдохнуть на море, но все эти блага у нас просто хотят забрать!!!! МЫ НЕ ДОПУСТИМ ЭТОГО!!!!
 
БОТинокДата: Понедельник, 20.Окт.2008, 18:14 | Сообщение # 3
Начинающий
Группа: Пользователи
Сообщений: 10
Репутация: 1
Статус: Offline
Полностью поддерживаю!

Вот так!
 
ИдиотЪДата: Вторник, 18.Ноя.2008, 18:14 | Сообщение # 4
Группа: Гости





+1
 
Форум » Темы » Одесса » Заместитель Эдуарда Гурвица опроверг обвинения в срыве...
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Все права защищены © 2008 - 2009 |